0

З вездната двойка Хари и Меган надминават всички негативни очаквания. Те са обвинени в опит да запушат устата на учители и ученици в училище в Ню Йорк, което те посетили през септември 2021 г., пише Daily Mail.

Самонадеяните херцози на Съсекс са поискали персоналът на училището и седемгодишните ученици да подпишат договор с клауза, която им забранява да правят негативни коментари.

Искането е било по инициатива на съветниците им от тяхната фондация Archewell . То било свързано с всякакви публикации в социалните медии „сега или в бъдеще“, а също и да не се  опитват да направят пари, когато и да е, от това тяхно участие. Според фондацията подписването на такава клауза обаче било стандартна практика.

По принцип клаузите за конфиденциалност във филмовата индустрия не са нещо ново, но нивото на секретност, за което са настояли херцозите на Съсекс, и клаузите, които са наложили на учители и ученици, са потресаващи, пише изданието.

По време на събитието Меган е била облечена в костюм на стойност 5000 долара и украшения от Cartier, докато чете на учениците от втори клас откъси от своята книга с картинки, озаглавена „Пейката“. В това време Хари е седял с останалите деца.

Двойката е документирала това свое посещение в един от епизодите на сериала си в Netflix.