1

Н ападнаха Нина Добрев в заведение, докато си хапва спокойно с половинката си Шон Уайт.

Звездната двойка се наслаждавала на храната в шикозен ресторант, когато богаташче се приближило към масата им и вдигано луд скандал за мястото, на което са седнали.

"Това място е резервирано за мен. На него пишеше Луи! Не можете ли да четете? Това място е мое...", заядливо се обърнал агресорът към Добрев, въпреки че двойката обядвала в напълно нормален ресторант без настаняване или табели с имена. Сцената, надлежно заснета от съучастник на т. нар. "Луи", се разиграва в алпийски курорт в Швейцария.

Хулиганчето заплашило актрисата, че ще извика мениджъра, който да го настани на мястото им. "Тук не е Америка, тук има ред. Какво ви кара да си мислите, че може да седнете на мястото ми... Не може да си правите каквото си искате...Американци!", продължил скандалджията да хока двойката, без дори да подозира, че разговаря с холивудската звезда с български корени, вижда се във видео, което обикаля ТикТок и има над 12,8 милиона гледания.

ОТ ПЪРВИЯ РЕД: Нина Добрев аплодира БГ модел (СНИМКИ)

В крайна сметка гаджето на Нина успял да запази спокойствие и обяснил, че никъде на масата не е имало табела с име на когото и да било, както и че в заведението се сяда свободно.

Въпросният младеж се подвизава в Tik Tok и социалните медии под името theeuropeankid, а от историята на публикациите му се вижда, че специалността му е да прави постановки и да предизвиква публични скандали на различни места, които се заснемат и впоследствие се гледат в профила му. 

В случая с Нина Добрев този млад тарикат от неизвестна националност, който се прави на глезено богаташче, вкл. и с псевдоним "Игор",  със сигурност е надушил отлична възможност да вдигне още повече популярността си на неин гръб с импровизирания скандален етюд на открито някъде в швейцарските Алпи.

@theeuropeankid I guess he hasn’t seen Vampire Diaries😳 #ninadobrev #vampirediaries ♬ original sound - European kid