0

К ултовата американска група "Блек Айд Пийс" предпочете да се храни с тарелки за вкъщи, вместо да посети ресторант, след концерта им в Бургас. Това стана ясно от предоставени снимки на членовете на бандата от ловеца на автографи Веселин Любенов, който успя да ги издебне във фоайето на хотела, в който бяха настанени.

Джей Рей Соул държи кутия с храна в ръцете си в компанията на Taboo и Веселин Любенов.

 Джей Рей Соул държи кутия с храна в ръцете си в компанията на Taboo и Веселин Любенов.

Кутия

На една от снимките се вижда как Джей Рей Соул държи кутия с храна за вкъщи, а колегата й Taboo пък е напълнил цяла найлонова торбичка с напитки.

„Седяхме си на входа и ги чакахме след концерта. Слава Богу този път нямаше нито охрана, нито ограждения, беше много спокойно. Започнаха да идват един по един. Първо пристигнаха Джей Рей Соул и Taboo. Носеха храна и напитки в ръце. Тя беше много яка. Благодарихме им за срещата и за това, че ни отделиха време. Бяха много весели и в прекрасно настроение. Даже Джей Рей Соул имаше нужда някой да й помогне с багажа до стаята, аз й предложих, но тя ми отказа и пиколото се зае“, сподели пред „Телеграф“ Веско. Минути по-късно той е успял да се срещне и с Will.i.am и  Apl.de.ap.

Концерт

Самият концерт надхвърли час, а феновете останаха доволни от видяното на сцената.

Публиката видимо избухна с идването на хита Pump It, който прозвуча на фона на българския герб на големия видеоекран на гърба на сцената. Гостуването на „Блек Айд Пийс“ бе част от фестивала Breeze Fest в Бургас.

Това е първият концерт на хип-хоп групата в България и първото им гостуване в Югоизточна Европа въобще.

Както „Телеграф“ пръв писа, за прическите на бандата се е погрижил родният фризьор Емилио Стефано.