0

М еган Фокс беше разкритикувана от феновете си, след като ги помоли да дарят пари в платформата GoFundMe, за да събере пари за свой познат, въпреки че е милионерка.

Набирането на средства в размер на 30 000 долара е организирано за бащата на жената, която прави ноктите на актрисата. Последователите й в Instagram обаче отбелязаха, че годеникът на Фокс Machine Gun Kelly, е похарчил същата сума за инкрустиран с диаманти маникюр миналата година.

Феновете на актрисата, чието нетно състояние се оценява на около 8 милиона долара, бяха объркани защо тя иска дарения в социалните медии, вместо да плати сметката сама. „Най-високото дарение е само $300 и не е анонимно. Не е толкова трудно да плати сама дори цялата сума“;„Ако имах толкова пари като нея, щях да покрия 100% от медицинските разходи на родител на приятел, преди да помоля непознати“; „Богатите трябва абсолютно да покрият това. Спрете да трупате пари и да молите много по-бедните си фенове да помогнат“, бяха част от коментарите на възмутени фенове.