0

Ф олкпевицата Мария, която доскоро се подписваше Соколова, вече е премахнала от социалните мрежи фамилията на третия си съпруг.

Както „Телеграф“ пръв съобщи, Мирослав Соколов бе обвинен в домашно насилие над жена си. Тя самата обаче и до ден днешен продължава да отказва коментар по темата. „Нека да мине малко време. Аз съм добре. Ще оставим въпроса в летящо положение. Благодаря за отношението“ - бяха единствените й думи за инцидента, които изрече само пред „Телеграф“.

Клип

Преди да махне фамилията си, Мария изтри и всички общи снимки с Мирослав в своите профили. Затова пък върна клипа, който я направи известна и на тези, които не слушат попфолк. На стори си пусна точно частта, когато поднася бутилка бира към гърдите си и я отваря, за да я погълне жадно-жадно. А после написа, че рекламите вече не са това, което бяха.

Кухня

Зрителите обаче ще могат да видят Мария и Мирослав заедно. Те се появяват в “Hell's kitchen България“ по NOVA. Стартът на епизода с двамата е насрочен за вторник от 20 ч. От телевизията потвърдиха участието на певицата. Снимките са направени още преди да се случи инцидентът, за който се твърди, че Миро е бил Мария.

Соколов е третият съпруг на певицата. Подписаха на 2 декември 2021 г.

„Най-опасният човек за мен съм самата аз“, отсече в „Събуди се“ по NOVA певицата. Добави: „Силен човек съм. Няма нещо, което успява да ме смачка. Дори в мъката си съм силна“.