0

Х оливудската знаменитост Катрин Зита-Джоунс едва не докара инфаркт на съпруга си Майкъл Дъглас, след като реши да му спретне изненада по случай Деня на благодарността. Сюрпризът обаче се оказал животозастрашаващ. 

По време на участие в “Шоуто на Кели Кларксън” звездата разкри, че за празника известният й съпруг се намирал във Франция, тъй като работа му по нов проект отнела по-дълго време от първоначално планираното. “Сякаш този негов ангажимент продължаваше цял живот”, сподели с възмущение актрисата. Затова Катрин Зита-Джоунс взела решение да го посети заедно с децата им. 

“Всъщност аз и децата изненадахме Майкъл за Деня на благодарността. Той нямаше никаква представа, че ще се появим. Дъщеря ми Карис долетя от Източното крайбрежие до дома ни в Ню Джърси, където заедно със сина ми Дилън я очаквахме. Всички заедно заминахме за Франция, където се настанихме в хотела под прикритието на нощта”, разказа Зита-Джоунс. 

“Когато Майкъл се прибра, ние бяхме там. Той беше толкова изненадан, че за минута си помислих, че ще получи сърдечен удар. Съпругът му се препъна и залитна назад. Каза само: “О, Боже” и започна да плаче. Това се оказа един от тези страхотни и незабравими празнични моменти за цялото семейство”, заключи актрисата. 

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са женени от 22 години, като двойката се среща за първи път през 1998 година. През август 2013 г. знаменитите актьори обявиха, че се разделят, но се събраха отново през април 2014 година. Тогава Майкъл Дъглас сподели: “Луд съм по нея, но всяка двойка изживява трудни моменти”.