0

С амо преди няколко дни плеймейтката Джулиана Гани съобщи с изненадващи кадри в социалните мрежи, че чака второто си дете от полицая Теодор Гецов - първо за него. Верните ѝ последователи бяха меко казано шокирани от тази новина, тъй като по всички снимки Джулката изглежда в същата страхотна форма, а и буквално не се спира и постоянно пътува.

Малко преди това една снимка, на която с Гецов приличат на младоженци, разбуди медиите, но Гани побърза да опровергае слуховете за женитба.

Неведнъж родната силиконка е споделяла, че иска да има дъщеря. След обявяването на бременността си Джулката често пита последователите си в Instagram какво смятат, че ще бъде второто ѝ дете. Този път бъдещата майка направи парти за разкриването на пола на бебето, т.нар. baby shower, като балон издава пола, е на Джулката отново и се падна момче, така че Давид ще си има братче. 

В телевизионното интервю на Джулиана и Теодор, стана ясно още, че той е бил във връзка, когато се запознал с плеймейтката. Било любов от пръв поглед.