0

О тмъщението е ястие, което се сервира студено. Така го сервира Шакира на бившия си партньор Жерар Пике, повече от година от официалната им раздяла, която продължава да генерира заглавия в светските издания.

Оказа се, че колумбийката е отрязала Пике, поискал от нея разрешение децата им Милан и Саша да останат още пет дни в Барселона, за да присъстват на сватбата на брак му Марк, на която ще присъства и новото му гадже Клара Чиа.

Братът на бившия защитник на Барса се жени на 23 юни . 

Според споразумението за попечителство над непълнолетни, те ще останат в Барселона до 19-ти този месец (пристигнаха на 2-ри), след което трябва да се върнат при майка си в Маями. 

Въпреки молбите на Пике чрез неговите адвокати - Милан и Саша да прекарат още пет дни в Барселона, за да присъстват на тържеството на чичо им, Шакира е отказала, твърди Лорена Васкес в Y now Sonsoles.

Пике чрез своите представители беше предложил на колумбийката да компенсира тези дни по-късно, но тя отхвърли споразумението и в крайна сметка малките няма да придружават чичо си в толкова важен ден, което би разстроило брата на Жерар Пике, който е много близък с племенниците си.

Сред възможните причини, поради които Шакира би отказала да позволи на децата си да присъстват на сватбата, може да бъде фактът, че Клара Чиа, настоящата партньорка на Жерар Пике, също ще присъства на събитието като част от семейството.

Певицата не би искала децата й да споделят време и да се сближават с нея. Тя има по-сериозни и належащи грижи, като предстоящата операция на баща й Уилям Мебарак в Колумбия.