0

Х оливудската звезда Силвестър Сталоун се завръща за последен път в образа на Барни Рос, за да спаси света за последен път, и то от ядрена война.

Това ще се случи в четвъртата част на хитовата поредица „Непобедимите“, която бе заснета у нас през 2021 г. Премиерата на голям екран ще бъде на 22 септември, а феновете се чудят дали ще видим Слай отново с мустак.

Звезди

В четвъртата част Силвестър Сталоун отново се събира с Джейсън Стейтъм и Долф Лундгрен. Този път елитните наемници имат в екипа си нови попълнения, в чиито роли ще се превъплътят Меган Фокс, Къртис 50 Cent Джаксън, Анди Гарсия и Тони Джаа. Всички те ще се опитат да предотвратят ядрена война между Русия и Щатите. В срещуположния ъгъл на лошите се е настанил бойният артист Ико Увайс, който заплашва всеки ход на главните герои. В първия трейлър виждаме, че в „Непобедимите 4“ ще има много повече екшън, експлозии, състезания с коли и, разбира се – ръкопашен бой.

Комикс

Джейсън Стейтъм, който изпълнява ролята на Лий Кристмас, поема юздите на франчайза, като продуцира четвъртия филм вместо Сталоун. В момента в Холивуд се говори упорито, че в момента се подготвя телевизионен сериал по „Непобедимите“, както и римейк на филма в Боливуд. Развива се и комикс, в който действието да се развива в подземния свят, пише в най-голямата филмова база данни IMDB. Екшън феерията за 100 милиона долара избухва в кината на 22 септември 2023 г.