0

Д женифър Лопес се готви да издаде новия си албум след близо десетилетие, което я дели от последната й компилация. Чрез социалните мрежи тя обяви официалната дата на издаване на деветия си албум, озаглавен "Това съм аз...Сега", както и филм, който направи със съпруга си Бен Афлек.

Вдъхновение

Албумът е продължение на вдъхновения от Бен Афлек „Това съм аз...тогава“, издаден преди 21 години. Феновете й ще могат да се запознаят с част от него и малко по-рано. На 10 януари ще зазвучи за първи път парчето  Can't Get Enough. Малък тийзър беше пуснат в социалните медии през уикенда, като звездата заявява в края на клипа: „Това музикално изживяване е проявление чрез музика, филм, реалност, на пътуване през целия живот в търсене на истината за любовта.“ Няколко часа по-късно тя сподели видео в Instagram, на което се вижда във всекидневна с внушителна камина, осветена там, където лети писмото в ръката й с дата 24 декември 2002 г. и подписано с буквата „Б“.

Мечти

„Когато бях малка и някой ме попита каква искам да стана, когато порасна, отговорът ми винаги беше... влюбена“, казва звездата в клипа. „Това съм аз... сега: Филмът“, чиято премиера ще бъде на Amazon Prime, представя „истината зад заглавията около личния живот на Лопес“ според прессъобщението. Дейв Майърс подписва режисурата по сценарий на Афлек и Мат Уолтън.

Албумът и филмът ще излязат заедно на 16 февруари 2024 г.

Само преди дни Джей Ло загря публиката за предстоящите събития, като отново впечатли феновете си в Instagram с подчертаващ даденостите й тоалет. В последната си публикация тя облече секси жилетка с широк плисиран панталон, демонстрирайки тенденциите за настоящия сезон.

Лопес предпочете да не носи нищо под  жилетката, подчертавайки деколтето си. Облеклото е част от колекция на известна модна къща.

В скорошно интервю пред Вог 54-годишната певица разказва и за това как съпругът й Бен Афлек й е помогнал да осъзнае стойността си, като признава, че е по-влюбена отвсякога.