0

Л ео Бианки и дългогодишната му половинка Лучия се сгодиха след 18-годишна връзка и започват подготовка за предстоящата си сватба. Бъдещата булка изобщо не предполагала, че след толкова време ще получи предложение и пръстен от любимия си. Не крие обаче, че случващото се много я зарадвало.

"Вълнуващо е, въпреки че сме от много години заедно. Но това ти дава някаква по-различна емоция. Беше много хубава изненада, изобщо не очаквах. Да, говорили сме си от време на време за това, но така просто", сподели Лучия пред бТВ. 

Бианки разказа, че искал тази важна стъпка в живота си да я направи по начин, който да остане незабравим за любимата му. Така, той купил билети за шоуто на един от най-известните стендъп комедианти на Ботуша - Маурицио Батиста, който бил въвлечен в идеята на Лео и моментално се съгласил да съдейства.

Така след края на представлението Бианки се качил на сцената, откъдето повикал и Лучия. След като и тя се качила при него, италианецът паднал на коляно и й поискал ръката, подавайки й кутийка с пръстен. Бъдещата булка била в истински шок, но все пак успяла да каже заветното "да".

Италианците разкриха, че сватбата ще е догодина, като са избрали емблематична дата за бракосъчетанието си - 6 юли, който е световният ден на целувката. Тя ще се състои в италиански замък, като на нея ще присъстват само близките и приятелите им от Ботуша. Това обаче няма да бъде единственото сватбено тържество на двойката, тъй като след него ще направят такова и в у нас, където да се съберат и с българските си приятели.

Бъдещите младоженци споделят и че най-развълнувани от предстоящата сватба били синовете им Матиа и Николо.