0

Х оливудските актьори Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са женени повече от две десетилетия. Двойката се венча през ноември 2000 г. и има две деца – Дилън и Карис.

В шоуто „Добро утро, Америка“ Катрин Зита-Джоунс призна, че съпругът й се справя по-добре с избира на подаръци. „Мисля, че Майкъл е много по-добър от мен, що се касае до избор на подаръци. Достигнах своя пик около осмата година от брака ни. Ако знаех, че ще сме женени толкова дълго, щях да съм по-обрана. Наистина не се представях, че ще остана омъжена цели 22 години. Все пак това е Холивуд“, пошегува се актрисата.

53-годишната Катрин разкри, че за осмата годишнина от сватбата е подарила на Майкъл хот род (американски класически автомобил с антикварна стойност). „Имах възможността да му подаря хот род – купе от 30-те години на миналия век“, разказа актрисата, превъплътила се в образа на Екатерина Велика. „Беше страхотно, но тогава достигнах своя връх. От тогава му подарявам само чорапи“, признава през смях Зита-Джоунс.

Актрисата похвали съпруга си и дори му направи комплимент за последния подарък, който й е направил. „Той избира много хубави бижута – жест, който наистина ценя“, каза тя.

През април миналата година Катрин Зита-Джоунс говори откровено за брака си с Майкъл Дъглас пред WJS Magazine.

„Съпругът ми е с 25 години по-възрастен от мен и това не е тайна за никого. Във всяка връзка е нормално да има възходи и падения. Любовта е постоянство и уважение. Ние никога не сме губили чувството си за хумор и винаги сме се наслаждавали на компанията си“, сподели тогава актрисата.

„Съпругът ми и аз прекарваме много време заедно, защото, за разлика от толкова много двойки, никога не сме работили от 9 до 5 часа“, обясни Зита-Джоунс.

"Или работим по 16 часа на ден, или не работим изобщо. Така че винаги сме разполагали с достатъчно свободно време, за да сме заедно. Живяхме на Бермудите в продължение на 12 години, за да отгледаме децата си. Всеки от нас уважава личното пространство на другия, а нашият хумор скрепява връзката ни“, добави холивудската знаменитост.