0

К ултовият попфолк изпълнител Тошко Тодоров посрещна пролетта с ново гадже. 

За това се похвали самият той в профила си във фейсбук, като смени статуса си на „обвързан“. Новата изгора на Тошко е дългокрака русокоса красавица от Горна Оряховица и се казва Мима Шопова. Двамата се запознали още преди година, но чак сега решили да афишират връзката си публично. 

Голямата риба

Пред „Телеграф“ Тошко сподели, че за пръв са се видели на язовир „Йовковци“, където и двамата били отишли за риба. Певецът не помни вече дали в този ден е извадил нещо от водата. Но със сигурност тогава Мима е хванала голямата риба. Двамата не искат да издават къде и как ще изкарат медения си месец. Но в главата на попфолк динозавъра вече се върти идеята за нова песен, която да посвети на любимата Мима. Какъв ще е текстът и жанрът на новият хит обаче засега авторът му не иска да издава, за да не бъде песента урочасана от недоброжелатели.

Тошко Тодоров и Мима Шопова

 Тошко Тодоров и Мима Шопова

Рекорд

Новата любов на Тошко Тодоров е страстна рибарка и използва всяка свободна минута, за да обикаля водоемите и да лови големи риби: сомове, шарани, каракуди, кефали, скобари. Не я плашат нито пек, нито студ. Харесва и дънния риболов и течащите водоеми, защото в язовир и баба знаела да лови риба. „Разликата между мене и другите жени рибарки е, че те ловят по язовирите, а за мен няма нищо по-хубаво от реката. В нея рибата е по-дива и по-борбена като мен“, споделя атрактивната блондинка. Рекордът й за уловена риба е 72 кг шаран, който измъкнала от водата след дълга двучасова борба с помощта на приятели. 

Новата любима на певеца е страстна рибарка

 Новата любима на певеца е страстна рибарка

Тайна

Пред „Телеграф“ попфолк динозавърът Тошко Тодоров издаде и още една тайна. През април влиза в студио, за да запише няколко нови песни. От суеверие обаче не иска да каже какъв жанр ще бъдат те. Категоричен е обаче, че те ще станат хитове. „Дължа го на моите фенове, които през всичките тези години не спират да посещават изявите ми. Като се кача на сцената, те не спират да пеят и танцуват на старите ми хитове, но реших, че ще е хубаво да ги изненадам и с нещо ново. Това за мен ще бъде едно изключително приятно и вълнуващо предизвикателство“, не крие вълнението си Тошко. След промяната на статуса му на „обвързан“ само за няколко часа легендата получи десетки поздрави и пожелания за дълги и щастливи съвестни години с изгората. Като сред хората честитили новата любов има дори и българи отвъд океана. Вестта, че Мима Шопова вече е „обвързана“, пък хвърли в дълбока скръб и мъка десетките нейни фенове и обожатели в социалната мрежа.