0

Д о голямото завръщане на Риана на сцената време не остана.

В неделя срещу понеделник тя ще пее на почивката на най-мащабното спортно събитие в САЩ – Супербоул, в който тази година един срещу друг на стадиона в Аризона ще се изправят Филаделфия Ийгълс срещу Канзас Сити Чийфъс.

„Не съм била на сцена седем години”, припомни на пресконференция суперзвездата и призна, че в началото я е било малко страх да приеме поканата. „За мен обаче е важно да представям имигрантите, да представям моя Барбадос, да представям тъмнокожите жени от цял свят“, допълни Риана.

Репертоарът по време на шоуто се пази в строга тайна. Къде на шега, къде на майтап 34-годишната певица подметна, че ще избере между 39 варианта. „Да направя избор беше голямо предизвикателство. Все пак трябва да вместя 17 години кариера в 13 минути“, обяви още Риана.

Певицата издаде последния си албум – Anti, през 2016-а, след което се фокусира върху собствената си модна мярка. Миналата година пък роди първото си дете.

Феновете й се надяват, че участието по време на Супербоул е знак за възраждане на музикалната кариера.

Лудостта в най-скъпия мач в историята, по време на който 30 секунди рекламно време струва 7 милиона долара, обзе и друга звезда от света на музиката – рапъра Дрейк. Канадецът сам обяви, че ще стиска палци на Канзас Сити Чийфъс, които могат да му донесат 4,5 милиона. Тимът има два триумфа в историята си – през 1969 и 2019 г. Съперникът Филаделфия Ийгълс пък има титла през 2017-а.

За нещастие на Канзас Сити Дрейк си спечели славата на голям карък - каквото каже, почти винаги излиза точно обратното. Той предрече победа на ринга на Джошуа срещу Руис, но не позна. 

На световното по футбол в Катар пък даде 1 милион за победа в редовното време на Аржентина, но ги загуби, след като Меси и компания спечелиха с дузпи.