0

О пандизиха Гринго на Софи Маринова при див екшън в Айтос.

Цял цирк спретнал бившият съпруг на Софка – Тодор Давидов-Гринго по време на ареста му пред автомивка в града.

Той нападнал с нож свой съгражданин заради стар конфликт помежду им и го заплашил, че „ще го направи на две парчета“, съобщава "Флагман". 

Двамата били в обтегнати отношения, тъй като от една година Гринго дължал голяма сума пари на въпросния мъж, а след това се покрил.

Двамата се засекли в автомивката, където избухнал скандалът.

Конфликтът между двамата започнал преди една година. Ахмед, който повече от 10 години живее и върти строителен бизнес във Франция, имал сделка с Гринго за автомобили. Явно при сделката е имало проблеми, след като бившият на Софка задлъжнял.

Екс съпругът на ромската певица побеснял, след като човекът си поискал парите. Гринго дори извадил нож и се опитал да го нападне. Той толкова се бил разбеснял, че присъстващите на грозната сцена мъже не успели да го озаптят.

"Ще те излежа за 3-4 месеца и пак ще изляза, никой в България не иска да си има работа с мен", казал известният с агресивния си характер айтозлия.

"Скочи ми с нож, искаше да ме убие, каза, че ще ме направи на две парчета и че ще ми запали колата", свидетелства от своя страна Ахмед Ахмедов.

След саморазправата, побойникът избягал, но не след дълго е арестуван в РУ на МВР- Айтос, след като е подаден сигнал срещу него, твърди още "Флагман".

Подобни екшъни с участието на Гринго не са рядкост. За последен път отношенията им със Софи Маринова се разсъхнаха след побой в заведение на Коцето, заради който Гринго беше закопчан.

КЪРВАВ СПОРТ: Гринго на Софка закопчан за побой!