0

Р апърът Криско и чалга певицата Алисия скандализираха новата мрежа Тредс, след като се опитаха да помиряват враждуващи страни.
Криско пусна кадър от панелка със светеща коледна украса „к*р“, а после с латински букви и тук-там някоя правописна грешка написа: eto q i na6ta okrasa. Естествено, че се опитаха първо да поправят правописа на рапъра, а после го взеха на подбив и обиди. Преди това Криско написа (на кирилица): „Физическата саморазправа е най-низшата форма на комуникация. Да удариш някого е признак на най-голямата слабост“.

ТРЕДС

Повод

Поводът е разразилата се буря между Емрах и рапъра Наско Колев. Първо Емрах обяви, че му е хакнат профилът в новата мрежа и от негово име грубо са обидени много колеги. След това той реши да предизвика на бой Колев. Той пък му отвърна да прочете гладко цяла страница от книга и тогава е съгласен. А Емрах пусна колаж как Наско е вкаран в пандиза, Колев отвърна с друг как похапва затворническа манджа зад решетките и добави: „Весела Коледа от пандела“.

ТРЕДС

Чалга

И Алисия напразно опита да бъде добра: „От тази платформа става ясно, че хората живеят много нещастно, изпълнени с гняв и омраза“. И добави: „Помогнете на някой, ако имате възможност! Грозните думи и действия са гадна енергия и се връщат бързо при вас!“. Това обаче навлече гнева на потребители и яко я нападнаха, като я обвиниха: „Точно с чалга културата, евтините текстове, низките страсти и токсичността, за която пеете, израсна поколение, което ви подражава. Точно ти не говори за човечност“. (Б.р., правописните грешки са изправени.) Друг отвърна: „Не харесвам турбофолк, но каката е права“.

ТРЕДС