0

А ктьорът Владимир Карамазов ще издава книга.

Това обяви самият той малко след финала на хитовия кримисериал на NOVA “Есента на демона“. В последния епизод героят му – полицаят Филип Чанов, беше намушкан в подземието на Преображенския манастир край Велико Търново и докато феновете му се молиха да оживее, за да го гледат и в трети сезон на „Дяволското гърло“, звездата пусна новината във вайър канала си.

Сърца

„Ще издам първата си книга. Много неща се случиха в последните 9 месеца около нея, но скоро ще е факт. Засега толкова. Корицата е много важна. Тук сме над 27 000 и това е голяма извадка на хора и вкусове. Моля ви да ми помогнете. Ще пусна 3 корици на книгата, между които се чудя. Тази, която събере най-много сърца, тя ще е. Моля, покажете я на приятели и хората до вас. Колкото повече гласувате, толкова по-категоричен ще е изборът. После ще мисля как да ви благодаря“, сподели Карамазов. Той обаче не уточни дали това ще са биографични мемоари за забележителната му актьорска кариера, или ще бъде албум с най-хубавите му снимки като фотограф, за които обра най-престижните награди по света. 

Галерия

Третата корица на Карамазов събра най-много харесвания и коментари. „Мисля, че е тази, има мисъл“, заяви Симеон Симеонов, пенсионер, кмет на с. Бежаново, Добрич. Ето какво пишат останалите му почитатели: „Последната ми харесва най-много, защото, струва ми се, мислиш за бъдещето! Седите край реката, която тече покрай вас, т.е. животът си тече, минал е половин живот. В същото време гледате напред към другата половина. Не позирате, а сякаш някой ви е уловил в миг на равносметка“, „Третата снимка най ми харесва, тъй като смятам, че подхожда на заглавието на книгата. Преплита мислите ви за миналото и бъдещето“, „Това си ти... истинският! Замислен за нови планове, нови снимки, нови роли... за следващите години напред! Успех“. Една от фенките пък направи обобщение и за трите предложения: „Първата, стандартен кадър като за корица на списание, няма провокация и връзка със заглавието. В погледа има лек скепсис, но и мъдрост, натрупана от опита на миналия половин живот. Но носи и приглушения интерес и очакване от това, което предстои. Втората корица ми изглежда излишно претенциозна и ненужно драматична. А на третата корица изглеждате като герой от картина от Третяковската галерия! Там има прекрасни произведения на живописта, но за вашата корица ми се струва излишно символично. Извинявайте, дано не съм ви засегнала с мнението си. Успех на бъдещата книга. Каквото и да изберете, за мен ще е очаквано удоволствие да я прочета“.