0

А ктрисата Марго Роби, която направи фурор с ролята на Барби, заяви пред etonline.com, че е прочистила гардероба си и е изхвърлила всички розови дрехи. Тя демонстрира новия си стайлинг по време на почивката на гръцките острови в компанията на съпруга й Том Акърли. Филмът „Барби“ за отрицателно време покори класациите и вече има приходи от продажби на билети от над един милиард долара.

Роби бе ангажирана да промотира филма и по време на рекламните обиколки бе задължена да носи само и единствено розови тоалети. Розовата мания се разпространи по целия свят. Продажбите на всякакви розови аксесоари достигнаха невиждани рекордни нива. В началото на актрисата видимо й харесваше, но с течение на времето започна да й писва. „Искахме във филма да има по нещо за всеки както за децата, така и за порасналите момичета“, казва Роби. „Имам чувството обаче, че преди да приключи промоционалната кампания, ще съм полудяла“, допълва тя.

Роби бе основен двигател на „розовата сила“ и дори беше поръчала специална модна линия в същия цвят на личния си стилист Ендрю Макамал. „Честно казано, мисля, че вероятно децата ще бъдат малко объркани и няма да разберат всичко. В същото време се надявам възрастните да припознаят себе си в някои от героите.“