0

С елена Гомес заяви, че била готова да осинови дете, ако до средата на 30-те ѝ години не си е намерила партньор. Планът ѝ явно вече не е на преден план, след като се гаджоса с Бени Бланко.

31-годишната певица разкри плановете си пред TIME Magazine, където тя сподели, че била започнала да свиква с това да бъде сама след пет години и, че започнала да обмисля варианта да бъде сам родител.

ЗАКЪСА ГО СЪС ЗДРАВЕТО: Селена Гомес се потроши, влиза в болница за операция

В резултат на нейните самотни години, тя била готова да отгледа детето сама, дори и да няма мъж до себе си. Певицата дори сложила времеви период за това, ако до 35 годишна възраст няма мъж до себе си щяла да осинови.

„Бях сама в продължение на пет години и наистина свикнах с това. Много хора се страхуват да останат сами, Някъде около две години си блъсках главата и се притеснявах дали ще си остана сама, а след това го приех. Тогава измислих своя план, който щях да вкарам в действое на 35 години, ако не бях срещнал никого", сподели певицата.

ФЛИРТАДЖИЙКА: Селена Гомес в истерия, предлага се на футболисти (ВИДЕО)

Сега обаче, след като се появи в живота ѝ Бени Бланко, Гомес ще премисля плановете си, особено тези за деца. Бланко обяви преди време, че е готов за деца с нея.

По негов адрес Гомес заяви, че не знае какво бъдеще ги чака, но знае, че Бланко няма да ходи никъде.