0

Ф олкдивата Деси Слава крие кандидат-снаха цели две години. Големият й син Майки е в сериозна връзка с красиво момиче, което се казва Анжела, научи „Телеграф“.

Влюбени

Двамата влюбени са заедно от две години, но нито Майки, нито Десислава са коментирали досега хубавата госпожица. Макар да навърши едва 22 години преди няколко дни, наследникът на фолкпевицата не си пада по краткотрайни афери, а предпочита по-дълбоките взаимоотношения. Момичето от своя страна изглежда скромно и интелигентно, така че според запознати Деси е уцелила шестица от тотото със снаха.

Майки също е изключително отговорно момче и дори често поема грижите за малкото си братче - Борис, който е едва на 5 годинки, но е слабост на батко си.

Съвет

Нищо чудно самата Деси Слава да е дала съвет на сина си да не оповестява публично избраницата си от горчивия опит, който има самата тя. Макар винаги да обявяваше публично половинките си, на певицата никога не й провървя в личен план, но поне има две прекрасни деца. Големият й син Майки е от връзката й с българина Мишо, който живее в Чикаго, а малкият Борис е плод на любовта на Деси с боксьора Благой Найденов.