0

И нфлуенсърката Ивка Бейбе реагира на хейта, който се изля срещу нея заради тунингования си балкон. Повод за лавината от саркастични мнения се оказа снимка на водещата от чалготека в столичния Студентски град, на която позира с група младежи. Ивка е на преден план с потник, който едва побира силиконовите й гърди, чиято форма не изглежда кой знае колко сполучлива, твърдят хейтърите, която я захапаха.

"Рядко коментари са ме карали да се чувствам зле и са ме тормозили, но в случая обаче се случи така че се разстроих и то, защото майка ми се обади и ме пита - защо всички се подиграват на детето ми", казва Ивка Бейбе. 

@ivkabeibe

:)

♬ original sound - Ivka Beibe ®

Противно на коментарите за бюста й, Ива Иванова заявява, че много си го харесва и подигравателните снимки се дължали на лошо облекло, а не на некадърен хирург. "Много болка съм изтърпяла, за да ги имам", казва още инфлуенсърктата. 

Освен това Ивка Бейбе публикува снимка с ромския славей Азис и провокативен текст към нея: "Каза, че ми ги харесва". Постът бе посрещнат с въодушевление от Галена, която се обърна към Ивка Бейбе с думите: "Покажи ги като хората".