0

Б дителни фенове на Мадона разкриха, че световноизвестната певица вече е на крака и се разхожда из улиците на Ню Йорк, в района, в който живее. Жената, за която се твърди, че е звездата, е забелязана да чака светофар, докато е подпряна на електрически стълб, съобщава TMZ.

УЖАС В НЮ ЙОРК! Мадона намерена в безпомощно състояние

Изпълнителката е опитала да се прикрие, но не много успешно. На кадрите тя е облечена с тъмно синя тениска и шорти в същия цвят, маратонки, тъмни очила и голяма плетена шапка.

 

@laurenconlin4 #MADONNA #madonnafans #madonnaforever #celebritysighting   #laureninterviews #nyc #newyorkcity ♬ Lucky Star - Madonna

 

Почитателите на певицата са в екстаз от новината за нейното възстановяване. Естествено, има и такива хора, които смятат, че въпросната жена не е Мадона, а просто много прилича на нея.

Припомняме, че Мадона беше намерена в безсъзнание в края на миналия месец в апартамента си и беше откарана спешно в болница. Тя прекара няколко дни в интензивното отделение, където лекарите се опитаха да овладеят тежка бактериална инфекция.

Звездата тъкмо се готвеше за световно турне на 15 юло, когато й се влоши здравословното състояние. Към момента не е ясно дали то ще бъде се състои

НЕВЕРОЯТНО, НО ФАКТ: Върнали Мадона към живота с антидот за наркотици