0

Б лагомир Мастагарков е на 31 години, от Пловдив. Професионален модел с над 10 години опит на модния подиум. Наричат го българския Кен. Занимавал се е професионално с футбол и е играл в юношеския национален отбор на България и в Локомотив (Пловдив). Имал е връзка с певицата Десислава. Определя себе си като “изключително борбен човек” и любител на силните изживявания.

Завърши на 5-о място в "Игри на волята 5".

Кой според него е най-глупавият играч в риалити формата? И как изглежда перфектната жена? Ето какво сподели Благо:

ВЪПРОС: Кой беше най-глупавият играч в "Игри на волята"?

ОТГОВОР: Сори, но най-глупавият играч в Игри на волята беше (шепти) Моника. Казвам Моника, защото каквото и да се случваше, тя не го разбираше. С Мартин се пръскахме от смях с нея. Ние я бъзикаме, тя се сърди. Каквото и да кажеше на масата, ние с него започвахме да се хилим. Не е лошо момиче, но бих отговорил на този въпрос, че за съжаление тя беше най.... (шепти) глупава в "Игри на волята 5".

ВЪПРОС: Кой е най-секси участникът от пети сезон на Игри на волята?

ОТГОВОР: Ако мога да миксирам и да направя нещо хибридно между Ива и Мудева ще е перфектно. Мудева си има приятел и аз ще бъда ОК с него, затова ще кажа Ива.

Топ моделът бе и последният гост в сезон 1 на “След Игрите” - първият официален подкаст за "Игри на волята". Той отпада в полуфиналите на предаването, но вярва, че победителят можеше да бъде друг, ако беше стигнал до финалната битка.

Пред водещата Ива Иванова Мастагарков обяви, че два пъти е получавал покани за “Ергенът”, но ги е отказал, защото мечтата му е била да участва в “Игри на волята”. Той споделя, че телевизията не е мястото, където да покажеш чувствата и намеренията си към даден човек.

Мастагарков разказа, че никога не е обмислял да играе с Мартин Николов след техния конфликт, защото не може да прости на човек, който го е предал. Пререканията между двамата са продължили и извън предаването, заради спор, възникнал от събитие, на което заедно са присъствали бившата на Елвиса - попфолк певицата Емануела и моделът. В “След Игрите” той разказва повече за скандала, в който е замесена и бившата му любима Десислава, с която си имал взимане даване, след като била дама на абитуриентския му бал.

NOVA

В “След Игрите” Мастагарков сподели, че през цялото време е сдържал емоциите си, за да даде положителен пример на децата, които го гледат.

Бившият футболист разказа, че е получил много покани от различни училища, където да бъде гост и да говори против насилието сред учениците.

Какво смята Мастагарков за множеството нарушения на правилата тази година и поддържа ли все още контакт с първата си голяма любов - попфолк певицата Десислава?

Подробностите вижте във видеото!

Гледайте епизодите на “След Игрите” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.