0

В последните дни едни от най-големите скандали у нас забъркаха рапърът Йонислав Йотов - Тото и футболистът Иван Турицов. И ако негодуванието към Турицов бе предимно от футболни фенове, то срещу Тото се изля негативизъм от цяла България заради подкаста му, в който гостува Тити Папазов и разказва как навремето е обръснал приятелката си, а Йотов се хили на случката.

Реакция

След като изтриха целия му канал, жената на Тото опита да го защити с пост в личния си профил в Инстаграм, но след като и тя бе нападната от потребителите, на Тото му се наложи да се извини публично. С видео певецът се извини за подкаста с Тити Папазов и публикува кратък клип в Ютюб канала си. В него той посочва, че е имал безкритична реакция по повод думите на баскетболния треньор, който се хвали как е обръснал косата на своя бивша приятелка, за да я накаже за изневяра.

Въпросният подкаст е отпреди няколко месеца, но реакция срещу него има едва сега - на фона на скандалния случай с 18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе обръсната, пребита със счупен нож и с над 400 разреза от макетно ножче. Йотов заявява, че е скрил клиповете си, за да не бъдат използвани за насърчаване на насилието над жени. "Те не са изтрити от репорти, те са скрити от мен. Прецених, че щом обществото - и мен включително - ни е страх, че някой би решил, че това действие на Тити може да послужи като зелена светлина или нещо за одобрение, реших, че трябва да го премахна. Извинявам се, че не съм го преценил правилно навреме, когато се е случило."

Това не е първата изцепка на Тото. През февруари предизвика чутовен скандал с изказване за Христо Ботев и Васил Левски. В своя подкаст Тото обяви двамата български революционери за турски граждани и предизвика мощно възмущение. „Много се дразня, когато някой каже, че Ботев и Левски са се борили за нашата държава. Льохмани! Ботев и Левски са шесто поколение турци, защото те са родени 600 години, след като това тука е Турция.

Те са шесто поколение граждани на Турция“, заяви Тото. Неговият гост в предаването „При ТоТо“ - актьорът Борислав Захариев, по-известен с прякора си Боби Турбото, остана потресен от твърденията на хип-хоп изпълнителя. „Тук вече няма да коментирам“, бе лаконичният отговор на Боби. Непремереното изказване на Тото провокира обратна реакция в патриотичното самосъзнание на потребителите в нета, които моментално го попиляха, като се обърнаха към него с цветисти епитети, закани и заплахи.

Автогол

Другия скандал от седмицата предизвика капитанът на ЦСКА Иван Турицов, като му бе отнета капитанската лента заради изцепката. Решението на клуба е продиктувано от поведението на защитника след края на мача със Сепси на "Армията", загубен с 0:2.

След последния съдийски сигнал Турицов влезе в разправия с част от феновете в сектор "А". От клуба осъдиха строго действията на футболиста, който получи огромна подкрепа от червената общност в края на миналия сезон, когато изпусна много важна дузпа срещу ЦСКА 1948. След случката Турицов се извини с пост в личния си профил във Фейсбук. „Искам да се извиня на всеки един за грозната реакция от моя страна след края на мача!…“, написа футболистът.

Без извинение за една от най- фрапантните си изцепки остана Явор Бахаров.

Facebook

Актьорът е пословичен със скандално поведение, но като изключим пиянските му и наркотични провинения, една от най-коментираните ситуации с него бе, когато нападна тв екип и по-специално Калина Паскалева, която тогава го раздаваше репортер. Калина искала да покаже в скрита камера как се държат известните личности у нас с феновете си, когато не знаят, че ги снимат. Паскалева и екипът й не останаха незабелязани от актьора. Когато видя насочената към него техника, той показа среден пръст на камерата. Само минути по-късно поведението на Бахаров стана още по-агресивно. Той отиде при екипа и започна да ги обижда с нецензурни думи.

Взе телефона на един от папараците, а в свадата им се намеси Калина, която отнесе няколко неприлични обиди. Накрая екипът бе принуден да се обади на 112, а Бахаров върна телефона малко преди да пристигне полицията. Целият скандал бе излъчен в тв ефир. През 2016 г. Явор се забърка в още по-голям скандал, докато участва във „ВИП Брадър”, където бе принудително отстранен. На 25-ия ден от престоя си актьорът започна да се пазари с Големия брат и да разказва на съквартирантите си за договорките с него. Продуцентите вдигнаха ръце и взеха решението да бъде принудително отстранен вместо доброволно напуснал шоуто.

Грозно

Грозен скандал забъркаха Жени Калканджиева и Миглена Каканашева - Мегз на сцената на Sofia Fashion Week преди години. Мегз излезе на сцената за последното ревю, по време на което се опита да представи своята благотворителна инициатива "Активно добро" за събиране на дрехи. Това обаче разгневи Калканджиева, която започна да крещи: “Пак ли ще говориш? По-добре млъкни! Ти си една т*па п*тка. Аз те направих известна”.

Мегз първоначално запази самообладание и продължи да говори. Калканджиева обаче не спря - започна да свири с пръсти като момче и отново изкрещя: “Научи се да говориш български първо”. В този момент търпението на Каканашева свърши и тя отговори на микрофона: “Мутрите да мълчат, ние ще направим това”. После свали пуловера си и го пусна в коша за дарения, който беше поставила на сцената по случай кампанията си.

Токев си кара по джанти

Към най- скандалните изцепки на звездите спокойно може да бъде причислен и шеф Андре Токев, който си караше по джанти в нетрезво състояние.

БГНЕС

На кадри се вижда как пикапът „Мерцедес” на шеф Андре Токев криволичи от лента в лента. Засича други автомобили. Минава през бордюри и тротоари. Изпреварва опасно автовози. Пука гуми и ги губи по пътя. Видеото буквално взриви мрежите, след което стана ясно, че готвачът е в нетрезво състояние. След изцепката той бе осъден да излежи присъда от 7 месеца заради шофиране в нетрезво състояние и друга - от три месеца, заради по-ранно нарушение, която от условна се превърна в ефективна. Той излезе предсрочно от затвора и заяви, че е осъзнал грешката си.

Пияна актриса води поздрави

Актрисата София Джамджиева стана печално известна като пияната водеща от поздравителното шоу на „Фен тв“. Припомняме ви, че тя се появи в ефир, като се държеше неадекватно, смееше се безпричинно, а фъфленето й беше скандално. След като водеше поздрави няколко часа в това състояние, различни кадри буквално взривиха нета, а тя пък обяви, че не била пияна, а искала да покаже колко добра актриса е.

Screenshots FEN tv