0

Т ака и не успя да се случи онзи романс в "Игри на волята", който мнозина очакваха. Става въпрос за Виктория и Цецо, които казаха доста хубави думи един за друг, а волейболистката дори се разплака, когато видя бившия си съотборник на монитора на лаптопа с послание за "довиждане".

Още, когато бяха в племето на Супергероите, Цецо си мечтаеше да покани Виктория на среща след шоуто, като си представяше, че двамата ще са облечени хубаво и ще отидат на вечеря. Е, нищо от това не се случи. 

В интервю Цветан сподели, че повече нищо друго не се е случило. "Нямаше друга среща! Виждаме се само, като гледаме Игрите с другите участници. Ходим и по фен срещи, в училища. Предимно такива неща, но не и на среща между мен и нея единствено - някъде да седнем да хапнем и да пийнем по вино, да се опознаем по-добре. Това не се състоя", призна риалити звездата.

Въпреки това обаче Виктория има сериозна компания в живота си, с която ще се топлят през дългите зимни нощи. Е, не става въпрос за мъж, но само онзи, който не е имал куче, не знае за каква любов става въпрос.

Кученцето е редовна част от сторитата на волейболистката и оставаме с впечатление, че двамата са неразделни. 

Източник: Vbox7

Инстаграм