0

Н а Лоренцо му писна от мошеници из социалните мрежи, представящи се, че са хора на майка му и искащи пари от феновете на Софи Маринова. И той обяви награда в стила на класическите холивудски филми - „за главите“ на бандитите.

Пари

Лоренцо каза, че дава 6000 лв. на този, който му посочи въпросните мошеници, и 10 бона, ако му ги доведат лично.

Този път хакери направиха профил на Софи Маринова в Тик-Ток, за който съвсем нагло твърдят, че е официален. И поискаха от най-надъханите фенове на звездата по две хиляди лева. Срещу тях щели да издават ВИП карти за всички концерти през годината на Софи Маринова, като уж осигурявали и специален достъп зад кулисите, разговори с певицата, подаръци и други такива неща.

Най-скандалното обаче е, че въпросните хакери твърдят как само те и никой друг са истинският екип на Софка, а останалите се били представяли за нейни хора.

Контра

Софи Маринова обаче не прави подобни кампании и не предлага пропуски със специален достъп, казаха пред „Телеграф“ от екипа на звездата. И допълниха, че от години има такива измами в различните социални мрежи, за които винаги са докладвали на съответните органи. „Тези неща с ВИП картите няма как да са верни. Такива не се издават“, допълни Тодореско Неделчев – пиарът на Софи Маринова. Той допълни, че подобни атаки веднага са докладвани и сваляни от мрежите, но все пак за това трябва известно време и гледат веднага да предупредят феновете да не се лъжат. Иначе и за самия него има слухове, Тодореско каза пред „Телеграф“, че засега няма да влиза в „Биг брадър“ - предаване, което той много харесва и би искал да е в него, но няма време за това в момента. Така опроверга слуховете, че влиза в култовото предаване сега.