0

М ария Бакалова се заплита в шпионска конспирация и международен трафик на оръжие в комедия по темата.

Само преди няколко месеца бе обявено, че българката ще играе агентка на Путин, която омайва противника със сексапил в сериозен трилър. Сега обаче тя ще бъде от леката част на жанра в подготвяна мащабна холивудска продукция.

Име

Шпионската комедия все още си няма официално обявено име. В киноенциклопедията IMDB pro пише, че филмът в момента е в производствен процес, но снимките още не са започнали.

Очаква се на Мария Бакалова да партнира Мелиса Маккарти. Кинаджии казаха пред „Телеграф“, че има вероятност Джуд Лоу и Джейсън Стейтъм също да участват в проекта. Двамата се снимаха заедно в комедията „Шпиони“, но засега не е ясно дали става въпрос за нейното продължение, в което ще участва Мария и което се прави отново от Пол Фейг, или за друг самостоятелен проект.

Мария трябва да снима филма у нас. Освен това тя се готви да участва и в други седем филма, в това число и въпросния, където е агентка на КГБ. И вече засне ролите си в още едни 7 филма и сериали. Разбира се, за българския зрител най-очакван ще бъде „Триумф“ на Кристина Грозева и Петър Владимиров, където Бакалова освен актриса е и копродуцент заедно с Юлиан Костов.

Сен Тропе

Тези дни Мария Бакалова бе в Сен Тропе и си пусна снимки от яхта в пристанището на прочутия курорт на Френската Ривиера. Любимият й Валери Григоров пък се качи и на воден джет. Мария демонстрира и тоалети на прочути модни марки, както и много актуален сред хайлайфа на Холивуд бански с една презрамка.