0

Е дин от най-харесваните рапъри у нас Огнян Павлов, известен с псевдонима си Fyre, обяви, че ще става поп.

БИЕ ХИКСА: Наш рапър се оттегля от музикалната сцена! (СНИМКА)

„От актьорско майсторство на улицата до първокурсник в Семинарията. Честит първи учебен ден на всички ученици! От днес аз съм един от вас отново. Не, не се шегувам! Нашият мозък също има нужда от тренировки, не само тялото ни. Вярвам, че това ми начинание в период от живота, в който станах и баща, е ключово! Нека се смиряваме и помним, че до последния си дъх оставаме ученици и винаги има какво да научим, за да предадем нататък на следващата генерация! Бог да благославя и пази всички учащи и преподаващи и помнете, че “да си тъп, не е модерно”! Учете и развивайте дух, душа и тяло едновременно“, сподели изпълнителят пред почитателите си.

Икона

Огнян предприе тази голяма стъпка в живота си дни след като стана баща на момченцето Богдан. „Благодаря ти, Боже, че чуваш и отговаряш на молитвите ми. На 10.09 се появи първородният ни син. Първото нещо, което направих, бе да отида в църквата и да се моля за него и майка му – най-големия ми дар в живота. Иконата, пред която запалих свещичка, е същата, пред която майка ми ме водеше като малък в храма и ме учеше да благодаря на св. Богородица и Исус. Второто нещо, което направих, бе да купя букет и бонбони и на път към болницата да черпя всеки срещнат човек“, издаде той самият.

Покръстване

Павлов не само стана баща и записа да учи нещо съвсем различно за него, но и се отказа от кариерата си на рапър. „Последните години с близките ми постоянно обсъждаме едно нещо, което ми тежи - участията по нощните заведения. Доста от вас вече предполагат, но искам официално да обявя своето решение. Септември месец е последният, в който ще можем да се виждаме на такива места! Не пия, не употребявам вещества и никога не съм намирал тази среда за своя. Не чувствам тези места близки на душата си, макар и дълго да опитвах да се приспособя и камуфлажирам. Благодаря на всеки, гласувал ни доверие, и всеки клуб, в който сме имали шанса да се докоснем до аудиторията си на живо! Предстои ми нов етап в живота - ще ставам баща. Усещам отговорността да бъда смел и силен в решенията си, за да възпитавам така моя син в живота“, разкри отговорният татко. Това събуди голяма доза коментари и възклицания във феновете му, като част от тях го подкрепиха, а други го нападнаха за външния му вид или по-скоро за стотиците татуси, които има. Припомняме, че преди около година Огнян се покръсти в басейн на евангелска църква и той остава силно вярващ, но сега преминава към православните християни.

* Автор: Лина Димитрова