0

С лед като беше зарязана от мъжа Бритни Спиърс се е сближила бивш член на екип си, който се оказа престъпник, предава Page Six.

Поп звездата, която е в разгара на развода си със Сам Асгари, прекарва цялото си свободно време с Пол Ричард Солиз. Източник на Page Six твърди, че 37-годишният мъж е бил нает преди около година да работи за Спиърс в ролята на иконом и по-точно да „чисти тоалетни, да мие подове и да събира боклук“. Въпреки това певицата се сближила изключително много с него.

При назначаването на Солиз било проверено миналото му, в което се оказало, че им криминални прояви. През април 2014 г. той е бил осъден по обвинение за нарушаване на обществения ред. Той също така е бил обвинен в застрашаване на дете, което беше отхвърлено поради преговори за признаване на вината, според съдебните регистри.

През 2016 г. Солиз е бил осъден за шофиране без книжка. Последният му сблъсък със закона е от миналата година, когато той, когато е бил осъден за незаконно притежание на огнестрелно оръжие през декември 2022 г.