0

А встрийски модел практически загуби способността да яде и пие след множество процедури за уголемяване на устните, съобщи Daily Mirror. Вюрстел от Виена похарчи около 16 000 паунда за пластични процедури. Срещу тази сума е получила толкова несъразмерна уста, че види ли я човек тръпки го побиват, даже като нищо кошмари може да го сполетят.

Момичето разказа, че в момента в устните й са инжектирани над 30 милилитра филъри. Тя също се е подложила на процедури за промяна на формата на челото и бузите си и няколко операции за уголемяване на гърдите и дупето.

Въпреки факта, че заради гигантските си устни започна да изпитва затруднения с храненето, моделът не смята да спира дотук. "Нямам търпение да направя устните си по-големи. Искам да имам най-големите устни в Европа. Устните ми ме правят безкрайно щастлива. Винаги съм искала да бъдат точно такива", разказа момичето пред журналисти.

Необичайният външен вид на Вюрстел я превърна в мишена на онлайн критиците, които редовно оставят обидни коментари върху нейните снимки. Момичето обаче не обръща внимание на хейтърите и се нарича "пластично фантастична".

В момента Вюрстел живее в Майорка, Испания, с приятелката си Джесика, която е наричана "жената с най-големите гърди в Австрия". Джесика пък похарчи над 49 000 евро за пластични операции, за да стане като кукла Барби.