0

И звестната британска порно звезда Софи Ди реши да продължи кариерата си след сватбата. Сега обаче тя ще използва своя виртуален двойник за това, пише Washington Post.

39-годишният модел, който е участвал в повече от 650 порно филма, се съгласи да си сътрудничи със стартъпа STXT, който предложи създаването на чатбот, двойник на София.

Отбелязва се, че чатботът ще може да комуникира с феновете и да прави изрично съдържание за тях. Месечният абонамент ще струва около $4,99 до $9,99.

За да създадат бота, разработчиците качиха много еротична кореспонденция в системата. Те също така разпитаха Sophie Dee подробно за личния й живот, за да направят бота възможно най-реалистичен. Ботът ще създаде нови снимки и видеоклипове въз основа на съществуващото съдържание на модела.

Дий се оплака пред репортери, че в пика на кариерата си порно актьорите не получават никакви хонорари, нямат здравни осигуровки и не могат да предвидят кога ще свършат парите.

„Сега, с AI, чувствам, че мога да се отпусна малко. Дори един ден да реша да спра да правя съдържание за възрастни, то ще се появи от само себе си”, сподели тя.