0

П евицата Бритни Спиърс вдигна на крак полицията, след като поп звездата сподели видео, на което танцува с ножове, а на друг запис изглеждаше, че се наранила, предава Fox News.

КАКВИ ГИ ВЪРШИ?! Бритни Спиърс се накълца с нож (ВИДЕО)

Спиърс танцуваше в дома си, държейки два големи ножа, докато носеше изрязано горнище и долнище на бикини. Видеото, което тя сподели в Instagram, предизвика безпокойство и шерифският отдел на окръг Вентура, Калифорния извърши проверка на благосъстоянието на певицата.

След като отделът на шерифа установи от два независими източника, че Спиърс не беше в никаква опасност физически или емоционално, органите на реда я оставили на мира.

Това не е първият път, когато Спиърс е проверявана от полицията. През януари изпълнителката се оплака, че властите са нарушили покоя й и личния й живот. „Както всички знаят, полицията беше извикана в дома ми въз основа на някакви телефонни обаждания. Обичам и обожавам феновете си, но този път нещата отидоха малко прекалено далеч и личното ми пространство беше нарушено“, написа тя в Twitter.