0

М икрофонът, превърнал се в оръжие на Карди Би по време на неотдавнашното й шоу в Лас Вегас, сега се предлага на търг ... и всичко това е за добра кауза, съобщи TMZ.

ИГРАТА ЗАГРУБЯ! Певица яростно замери фен с микрофона си (ВИДЕО)

Микрофонът, който певицата хвърли по фен, всъщност принадлежи на аудио продуцентската компания “The Wave”. Собственикът й казва, че е решил да го продаде на търг в полза на няколко благотворителни организации.

Скот Фишър сподели пред TMZ, че било доста лесно да се проследи микрофона след шоуто, защото на бялата лента в долната му част пише „MAIN“ и той все още работел, въпреки че рапърката го хвърлила сред почитателите си.

Началната оферта в eBay е $500. Приходите от продажбата ще бъдат разделени между 2 благотворителни организации.

СЛЕД ЛЕТЯЩИЯ МИКРОФОН: Ченгетата пoгнаха Карди Би

Както „Телеграф“ вече писа, полицията в Лас Вегас започна разследване срещу Карди Би за това, че по време на концерт цапардосва с микрофона си почитател от публиката. Екшънът лъсна във видео, което се завъртя в мрежата. На него се вижда как фен лисва питието си по певицата, докато тя изпълнява хита си „Bodak Yellow“. Рапърката обаче не му остава длъжна и му връща жеста като го замеря с микрофона си. След конфронтацията охраната незабавно извела зрителя от клуба, а по-късно жена е подала в полицията сигнал за агресивното поведение от страна на певицата.