0

П леймейтката Светлана Гущерова шокира мрежата с телосложението си. Милионерската съпруга показа твърде слабото си тяло, а на нея се вижда, че станала кожа и кости. Както е известно Гущерова спазва стриктен режим, за да поддържа тялото си, спазва нечовешки фастинг през седмицата, а през уикендите си позволява повече часове през, които да се храни. Освен това е споделяла, че мечтаното ѝ тегло е 40 килограма. 

ВЛЕЗЕ В КОЗМЕТИЧНИЯ БИЗНЕС: Гущерова продава арабски парфюми

Настоящата милионерска съпруга открай време има мания да е кльощава, но напоследък сякаш е преминала границата на здравословния външен вид. Това, разбира се, не убягва на последователите ѝ, където в коментари към снимката в социланите мрежи отбелязват слабото, приличащо на болно тяло. 

Светлана Гущерова и мъжът ѝ Христиан Гущеров стоплят отношения, след кратката раздяла, на романтична почивка на морето. Връзката им доби вид на сапунка след като блондинката обяви публично, че Гущеров има зависимост от хaзарта и не се грижи за децата им. Освен това го нарече измамник и призна, че оставял семейството си без храна и дрехи. След тези тежки думи по негов адрес обаче милионерската съпруга бързо намери път обратно и отново върна фамилията си от Василева на Гущерова.