0

Р апърът Кание Уест и „съпругата“ му Бианка Ченсори получиха доживотна забрана от компания за лодки, след като изпълнителят си показа задните части по време пътуване и каналите на Венеция.

Venezia Turismo Motoscafi каза пред Daily Mail Australia Sunday, че West и Censori „вече няма да бъдат добре дошли“ на борда на нито една от техните лодки.

Компанията добави, че служителите „не са знаели“, че носителят на „Грами“ е свалил панталоните си на борда, докато снимките не станаха публични миналата седмица. „Шофьорът трябваше да следи за трафика и не видя това непристойно поведение“, казаха от компанията.

Италианската компания за отдаване на лодки под наем допълнително осъди поведението на Уест и Ченсори, като каза: „Ние напълно се разграничаваме от подобни действия и поведение. Г-н. Уест и съпругата му със сигурност вече няма да бъдат добре дошли на борда на лодките на нашата компания“.

Уест и Ченсори, за които се твърди, че са се оженили тайно, шокираха Италия с неприличното си поведение през изминалия месец. Освен случката с рапъра, Бианка събра очите на местните с прозрачните си трика.