0

Л егендите на Холивуд Деми Мур и Брус Уилис се събраха за празниците.

Актрисата Деми Мур неочаквано сподели с феновете си в Instagram семейни снимки, от които става ясно, че коледният дух е завладял цялата фамилия.

"Ние сме СЕМЕЙСТВО!! Завладяно от коледния дух!", написа Мур под кадрите, на които може да се забележи и съпругата на бившия й – Ема Хеминг Уилис и техните деца.

Дъщерите на Деми и Брус – Румър на 34 години, Скаут на 31 години и Талула на 28 също присъстват на празничния фотос, както и дъщерите на Ема и актьора от „Умирай трудно“ - Мейбъл на 10 години и Евелин на 8 години.

Деми Мур и Брус Уилис се разведоха през 2000 година, а екшън легендата се ожени за Ема през 2007 година.

На кадрите може да бъде видян Уилис, който държи в ръце кученцето на дъщеря си Талула – Пилаф пред украсеното коледно дърво. Второто изображение показва как Брус и Ема се държат за ръце на масата, а на следващата фотография са заснети Деми и Талула, която прегръща татко си.

Талула също сподели снимка с родителите си в социалната мрежа „Обичам моите родители и моето семейство – обичам ги, обичам ги“, написа звездната щерка под поста си.

Мур, Уилис и Ема отново показаха, че са едно голямо семейство през март, когато публикуваха съвместно изявление в акаунтите си в Instagram, в което обявиха, че Уилис ще се оттегли от актьорската кариера, след като звездата бе диагростициран с афазия – заболяване, което засяга способността на човек да разбира чужда реч.