0

Р олята на Кейт Мидълтън в британското кралско семейство може да изглежда по-различна след нейната диагноза и лечение на рак.

Принцесата на Уелс, която преди беше в центъра на кралските ангажименти със съпруга си принц Уилям, „може никога да не се върне към кралските си задължения“, каза източник пред Us Weekly.

СЛЕД МЕСЕЦИ БОРБА: Лоши новини за Кейт Мидълтън!

Източникът добави, че в момента тя „преоценява какво ще може да поеме, когато се върне“, след като е преминала химиотерапията.

Освен това кралският експерт Ричард Фицуилямс отбеляза, че когато Мидълтън се върне към кралските си задължения, „това ще бъде въз основа на медицински съвети и ще бъде много внимателно балансирано“.

Чужди лекари оперирали Кейт Мидълтън!

Наскоро пък друг източни каза пред Daily Beast, че тя може да не се появява публично в ролята си на кралска особа до края на 2024 г.

42-годишната Мидълтън остана до голяма степен далеч от общественото внимание от януари, когато претърпя „планирана“ коремна операция, след която беше диагностицирана с рак.

Кейт Мидълтън страда от рак на дебелото черво!

Тъй като Мидълтън остава далеч от общественото внимание, Уилям се върна към кралските си задължения през април и посочи, че „се справят добре“.