0

П родуцентската компания зад филма на ужасите "Мечо Пух: Кръв и мед" е метнала око на симпатичното еленче, чиято майка умря Бамби. Лентата ще бъде направена от Jagged Edge Productions и ITN Studios.

Режисьор ще бъде Скот Джефри, който продуцира филма за Мечо Пух.

Въпреки че подробностите за сюжета на новия филм все още не са обявени, Джефри каза на феновете да се подготвят за това, което изглежда ще бъде убийствен сюжет.

Говорейки за новия филм, режисьорът каза: „Филмът ще бъде невероятно мрачен преразказ на историята от 1928 г., която всички знаем и обичаме. Намирайки вдъхновение от дизайна, използван във филма "Ритуал" на Netflix, Бамби ще бъде жестока машина за убиване, която дебне в пустинята. Подгответе се за Бамби на бяс!", съобщи Dead Central.

Към Джефри ще се присъедини продуцентът Рис Фрейк-Уотърфийлд, който режисира Мечо Пух: Кръв и мед".

За тези, които не са запознати, филмът на ужасите проследи историята на това как любимото на всички анимационно мече се превръща в луд убиец.

Сюжетът показа как Пух и Прасчо се превръщат в убийци, след като Кристофър Робин ги изоставя.

До тези меко казано различни и радикално промени на тези любими анимационни герои се стигна, след като стана ясно, че Disney вече не притежава изключителни права върху тях.