0

С лед двете поредни представления „Орфей“ вчера и онзи ден актьорите от спектакъла пиха вино и разговаряха с публиката, дошла да го гледа. Деян Донков, Дарин Ангелов и Владо Пенев бяха само част от именитите любимци, които поканиха зрителите във фоайето на 1-ви балкон в Народен театър „Иван Вазов“ и чуха впечатленията на феновете си от видяното.

Признание

„Бяха много вълнуващи срещи. За нас, актьорите, е много любопитна тази обратна връзка с публиката, защото някои от тях виждат нещата по много по-различен начин от нас и определено такива срещи са не само приятни, но и много интересни“, сподели пред „Телеграф“ Дарин Ангелов. Това е и един вид признателност към зрителите, които всеки път пълнят салона за „Орфей“, а спектакълът все три награди на церемонията „Икар“ преди няколко дни.

Йерней Лоренци спечели наградата за режисура за представлението „Орфей“, Народен театър „Иван Вазов“. Самуел Финци връчи приза за най-добър спектакъл на директора на Народния театър Васил Василев за "Орфей". Спектакълът получи и наградата на публиката.