0

С кандал разтърси конкурса „Мис Велинград 2023“, като дори събитието бе отменено броени дни преди да бъде избрана най-красивата в СПА столицата на Балканите.

Само три дни след като бе обявено къде ще бъде проведено събитието, от клуба излязоха с публично изявление в социалните мрежи, че се оттегля от партньорството си в конкурса.

Договор

Причината според изявлението на клуба е в изключително некоректното и непрофесионално отношение на организаторите. Въпреки предварителните уговорки те рязко прекратяват договорените отношения и партньорството си, въпреки стартиралата рекламна кампания. "Поради независещи от нас обстоятелства и изключително безотговорното и некоректно отношение от организаторите на конкурса „Мис Велинград“ управата на СПА хотел РИЧ и BOA Velingrad взеха решение да не бъдат домакини и спонсори на събитието. Сумите за всички закупени билети и куверти ще бъдат възстановени“, публикуваха в социалните си мрежи от клуба.

Интерес

Любопитен факт е, че коментарите под публикацията на клуба са положителни и хората споделят мнението си, че клубът не бива да се обвързва с конкурса, защото интересът към него през годините е спаднал драстично. Други пък споделят, че няма как да се прави конкурс „Мис Велинград“, без да участват дами от Велинград, което само по себе си говори за тотален абсурд.

Организатор на конкурса е Краси Гешева, която бе потърсена за коментар от екип на „Телеграф“, но до приключване на редакционния брой не бе открита.