0

Л юбимата родна изпълнителка – Галена, се завърна на музикалната сцена, след като се подложи на операция на гласните струни. Хитовата изпълнителка отсъства един месец, през който успя напълно да се възстанови и от няколко дни отново поема клубни участия в страната. 

Успех

Преди 5 дни красавицата направи запомнящо се участие в култов клуб в Студентски град, а присъстващите бяха единодушни, че любимката им е в перфектна форма, а гласът й е още по- прекрасен и звънък от преди. „Пее като славейче“, бяха част от коментарите на присъстващите. Припомняме ви, че в средата на септември Галена даде интервю за предаването „На кафе“, в което сподели: „Имам повод за едномесечна почивка, но не е толкова приятна. Предстои ми операция на гласните струни в чужбина и ще почивам един месец. Две седмици пълно мълчание и това ще бъде може би подарък за моите деца, защото започват училище и няма да мрънкам. Просто аз съм много отдадена на работата си и това, че понякога не щадя себе си за сметка на купона, рефлектира върху здравето ми”. 

Певицата се завърна на сцената.

 Певицата се завърна на сцената.
Planeta by Eleven

Удовлетвореност

Ето че интервенцията остана в миналото и е повече от успешна, а нашето момиче е отново там, където й е мястото - на сцената. Феновете в цялата страна са се затъжили за нея и я чакат с нетърпение. Галена също изрази радостта си от резултата и сподели, че се чувства изключително удовлетворена от възстановяването си.