0

„Не очаквах победата като някакъв вид награда, а това е един от най-хубавите процеси в живота ми като артист и човек, който обича кино, театър, музика“, заяви пред „Телеграф“ Владо Михайлов.

Актьорът е големият победител в сезон „Неделя“ на най-гледаното шоу в българския ефир - “Като две капки вода”.

Щастие

„Аз се чувствам победител затова, че бях с тези хора на една сцена и че направихме толкова яки образи“, сподели още Михайлов. Той се превъплъти в образа на големия Васил Найденов. На Влади не му бе никак леко, още повече че, за да се види в чужди обувки, самият Васил Найденов бе на първите редове в залата. Компания му правеше композиторът Стефан Димитров, който е и автор на песента „Болката отляво“, с която Михайлов грабна сърцата на публиката. Впечатлен от изпълнението на песента, Стефан  обяви, че ще подари своя песен на Владо Михайлов. Освен песен и любовта на публиката актьорът получи и чисто нов автомобил, който обаче няма да може да подкара, защото няма шофьорска книжка. „Бях тръгнал на курсове, но спрях. Сега е моментът да се амбицирам и да ги изкарам“, каза още победителят.

Второто място в сезон “Неделя” зае певицата Керана, която пренесе зрителите в най-успешния мюзикъл на всички времена - “Котките”. Тя запя емоционалната песен Memory в образа на нежната певица Никол Шерцингер.

Бронзовият медал отиде при Тома, който взриви сцената в образа на легендарния фронтмен на Whitesnake Дейвид Ковърдейл. Дара Екимова изправи цялата публика в залата на крака с въздействащо изпълнение на песента “Остани” на незабравимата Паша Христова.

Това превъплъщение й отреди почетното четвърто място. Останалите участници също се изявиха като дуети, трио или самостоятелно.

Почетен момент в шоуто бе и сдобряването между Димитър Рачков и Веско Маринов. Двамата пиха ракия от обща чаша, а водещият покани певеца да му бъде гост по време на „Забраненото шоу на Рачков“ В НДК. След като Веско прие, Рачков му обясни, че централният гост на вечерта ще е Софи Маринова, а той ще има своите 10 минути.

Деветимата участници в сезон “Неделя” закриха шоуто с общо изпълнение на песента “Да бъдеш добър” заедно с малките таланти от “Бон-Бон”. Сред тях бяха и шестимата участници в благотворителния минисезон на “Като две капки вода” - Боги, Гого, Али, Алекс, Васко и Анна-Мария. Те поставиха емоционален завършек на музикалното приключение, а публиката ги аплодира бурно на крака.