0

П леймейтката Моника Валериева избра дата, за да махне силикона от гърдите си. Моделката, която наскоро се раздели окончателно с фолкпевеца Меди, не само не се е отказала от процедурата, а моментът, за да се раздели с имплантите си, бил съвсем близо. Това сподели самата тя на феновете си в мрежата.

ПОТВЪРДЕНО: Меди и Моника Валериева си биха шута!

Дупе

„Искам да имам натурални гърди!“, обясни тя на последователите си. И добави, че няма приятелки или познати, които да са се подлагали на подобна интервенция, така че не е запозната с конкретния резултат. И все пак идеята да премахне силикона не е изчезнала от главата на плеймейтката. Напротив, тя имала записан конкретен час и дата и дори е избрала доктора.

ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ: Ето я Моника Валериева преди тунинга! (СНИМКИ)

Става дума за клиника, която тя посещава в Турция. „Операцията ми ще бъде направена при същия лекар, който ми сложи имплантите. Когато преди години си направих ББЛ  (операция на дупето), не го разбраха повечето хора, мисля, че и сега няма да сбъркам с решението си“, обясни още тя. Според Моника малките гърди били много по-секси.

СЕКСИ ПРОВОКАЦИЯ: Моника Валериева хвърли горнището (СНИМКИ)

Пошло

Припомняме, че преди време в свое интервю Моника бе обяснила, че силиконовите гърди вече й се виждат „пошли и селски“. Също тогава разказа, че това не важи за силикона, който има в дупето и който харесва и мисли да запази. Въпреки че се стреми към естествена визия, тя си остава фенка на интервенциите.

*Автор: Василена Маринова

ГАЛИ Я ЛУКСЪТ: Моника Валериева подкара джипка за 500 бона (СНИМКА)