0

Т оков удар за малко да провали първата самостоятелна изява на Венци Венц.

Веднага след първото изпълнение на певеца токов удар спря тока в цялото заведение.

Дуото Павел и Венци Венц се раздели след 10 години работа, но въпреки това си остават приятели.

Знаци

„За 11 години на сцена подобно нещо никога не ми се е случвало, но ми се случва на първото ми самостоятелно участие. Това са знаците на съдбата. Аплодисменти за тока и за съдбата”, пошегува се Венци от сцената. Все пак той добави, че ще направят всичко възможно да отстранят проблема в мрежата и концертът да продължи. След десетина минути на тъмно изпълненията на Венци започнаха наново. Близо два часа продължи представянето му в столичен клуб.

Василена Маринова

Маса

Първата самостоятелна изява на звездата премина пред очите на малката му дъщеря Аглая, която тичаше между хората, а от време на време се качваше на сцената при баща си. Дара беше една от първите, дошли да подкрепят колегата си. Тя беше в компанията на своята половинка и избра маса в края на клуба. През цялото време варненката не спря да танцува и пее под звуците на музиката.

Василена Маринова

Репетиция

Венци Венц пя с бенд, съставен само от жени. А беквокали бяха момичетата от ЛаТиДа, които пеят с великата Лили Иванова, както отбеляза самият той. „Сигурен съм, че ни предстоят още много изпълнения и срещи заедно, това днес е само репетиция за всичко, което следва“, завърши рапърът.

*Автор: Василена Маринова