0

П евицата Маги Джанаварова се завръща ударно с нова песен след раждането на дъщеричката си Елизабет. Парчето носи заглавието „В едно“. „Вече е записана, много бързо стана. За три часа я направихме, на следващия ден беше напълно готова“, разкри изпълнителката пред „Телеграф“.

Автор

Младата майка сподели, че песента е изцяло готова, но вече не обявява дата на излизането й, защото почти никога не се получава по план. Относно интересното заглавие Маги издаде: „Песента по-скоро не е посветена на Елизабет, но ще запазя засега в тайна за кого е, докато не излезе“. Брюнетката сама е измислила текста на парчето си, като издаде, че е имала малко помощ от колегата си Денис Попстар.

Желание

Джанаварова често споделя пред аудиторията си в социалните мрежи навиците, които създава у Елизабет и как я отглежда. Въпреки че тя е точно на 7 месеца и все още е много мъничка, Маги сподели, че когато искаш да твориш, винаги можеш да намериш начин. „Определено е по-трудно, когато си майка на малко бебе, но е доста мотивиращо. Ставаш един организиран човек, сложно е, но е възможно. Дори и с такова темпераментно дете като Елизабет“, издаде тя.