0

Н авръх рождения си ден – 15 април, секс идолът и суперзвезда от 90-те - Саманта Фокс се яви пред съда.

Поводът е дивият екшън, който Сами спретна през януари, когато заради пиянските ѝ изцепки цял самолет на BA, обслужващ линията Хийтроу - Мюнхен бе върнат на изходно положение и не можа да излети.

СТАНА ЗА РЕЗИЛ: Пияна поп звезда спря самолет! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Въпреки че тогава стана ясно как 57-годишната Сами е натупала нежната си 47-годишна норвежка съпруга Линда Олсен пред очите на останалите пътници, преди броени дни тя отрече пред съдия да е го е направила.

Освен че нанесе побой над интимната си партньорка, Саманта заплаши и полицай по време на ареста си, но след това прекара цяла нощ в затворническа килия.

Явявайки се в магистратския съд на Ъксбридж, Фокс призна, че е била пияна и нарушила обществения ред и е използвала заплашително поведение, което е причинило тормоз, тревога и стрес на полицай Ашли Смит.

Да е нападала обаче жена си Линда, Сами отрича.

Фокс се появи в съда, облечена като монахиня - в черен панталон, черно сако и бяла блуза. Не така „монашеско“ обаче е поведението ѝ – и на сцената , и в живота.

Всеизвестна е със секси позите си – и в пресата, и на сцената, както и с лесбийските си предпочитания.

Фокс казва: „Просто вярвам, че любовта е много по-голяма от всичко. Не можеш да избереш в кого да се влюбиш.

Секси звездата е имала поредица от известни бивши мъже преди брака си с Олсън, включително със серийния измамник Питър Фостър.

Саманта е излизала с китариста и вокалист на групата Kiss Пол Стенли и испанския тореадор Рафи Комино.

След бруталната изневяра на Фостър, обаче, след която той разпродаде интимни снимки и подробности от връзката му със Саманта, тя се отказва от мъжете.

„Вече съм достатъчно възрастна, за да знам, че никога повече няма да бъда човек като Питър Фостър, но тогава бях на 22 и се впечатлявах““, каза Фокс пред The ​​Guardian през 2002 г.

Със сегашната си съпруга се венчават през юни 2022 година в Лондон на пищна бяло-розова церемония.