0

М еган Фокс и годеника й Машин Гън Кели изглежда се опитват да подредят нещата, след като се появиха слухове за раздяла през уикенда.

От снимки, заснети от Daily Mail, се вижда, че Фокс и Кели напускат офис за брачна консултация, след като прекарали два часа и половина вътре.

Кадрите показват, че Фокс не е могла да си сдържи сълзите, тъй като се вижда, че бърше очите си с ръка докато напуска сградата, а рокера е плътно зад нея.

Двойката разговаряла помежду си, докато вървят към паркинга, преди да си тръгнат в отделни коли.

Посещението на двамата в офиса за брачна консултация идва само няколко дни след като се говореше, че двойката, която се сгоди през януари 2022 г., се е скарала след голям спор по време на уикенда на Супербоул.

Източник каза на ET, че двойката "влязла в голям спор преди представянето на MGK на събитието Sports Illustrated в събота вечер."

„Меган и MGK имат страстна връзка, изпълнена с много интензивни емоции, както добри, така и лоши, но след тази кавга Меган беше много разстроена“, каза източникът. „Първоначално тя трябваше да дойде с MGK на събитието и имаше планирано цяло облекло, но тя се отказа в последния момент.“

Според източника очевидният спор е повлиял на представянето на MGK.

Появиха се и слухове, че ябълката на раздора е китаристката на рокаджията