0

В иктор Калев подари истински спектакъл за душата на над 4000 души в препълнената зала 1 на НДК навръх Цветница, с което отпразнува 250 представления на „Грамофонът“ и обяви, че отново ще излезе на тази сцена на Димитровден - 26 октомври.

„Малко по-рано днес моят съпродуцент Кирил Кирилов ми се обади и ми каза, че има втора дата в НДК. Щастлив съм и благодарен за обичта и факта, че хората отделят от средствата и времето си, за да са тук“, развълнувано заяви от сцената Калев. 

Талант

Виктор излезе на сцената само няколко минути след обявения час и бе посрещнат с нестихващи овации от публиката. 

Пред наш екип, минути преди да излезе на сцената, Калев разкри, че се вълнува изключително от първия си спектакъл в НДК. 

С финес, усмивка и нотка тъга всички присъстващи се смяха от сърце, а накрая и плакаха с любимия актьор. Заедно с него на сцената излязоха едни от най-любимите артисти на България - Нели Петкова, Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Богдана Карадочева и Стефан Димитров. „Ти си вселена“, заяви Кацарова, а Стефан заяви, че е голям талант и двамата с Богдана много го обичат. 

В залата бяха забелязани още Димитър Рачков, Джуди Халваджиян, Крум и Мая Савови и др. 

Истории

Освен с лични забавни истории Виктор ни накара да се смеем със сълзи на любими образи като Деса Поетеса, Гугутка Заспалова и др. На финала цялата зала се просълзи на парчето „Поклон, аплодисменти и това е...“. Текстът на Ивайло Вълчев стигна до сърцата на присъстващите, които не скриха емоциите си и любовта към Виктор.

На финала Калев качи на сцената двама изключително важни за него хора - продуцента Кирил Кирилов и Ваня Щерева, която е автор на текстовете на спектакъла, разказани по действителен случай от Калев. 

„Не спирайте да мечтаете, сбъдва се“, каза актьорът за край на спектакъла и си пожела до нови срещи с прекрасната публика.