0

С лед зверската катастрофа на пътя София-Варна, попфолк певицата Анелия проговори за инцидента. Автомобилът ѝ се сблъскал челно с друга кола, като при удара певицата се измъква невредима, но в другия автомобил пътували семейство с деца, като едно от тях е оперирано с изваден далак и с риск за живота. 

"Скъпи приятели, Благодаря от сърце за загрижеността и огромната любов, с която ме подкрепяте не само в добрите, но и в тежките моменти! Добре съм, Благодаря на Господ, че ме закриля и винаги е с мен и близките ми", са първите думи на Анелия след катастрофата.

Изпълнителката продължава живота си по обичайния начин, споделя в социалните мрежи за предстоящите ѝ участия, както и фотоси от ресторанти. 

Прави впечатление обаче, че въобще не споменава пострадалите от тежкия инцидент. След удара бащата сподели, че изпълнителката на "Погледни ме в очите" въобще не се е интересувала от състоянието на хората в другата кола. "Никой от автомобила не дойде да попита как сме?! Страх ме е, че ще покрият случая! Детето ми е с опасност за живота!“, възмущава се бащата на пострадалото дете. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANELIA (@anelia_official)