1

19-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора, която през юни беше пребита в дома си и обезобразена с макетно ножче, направи дебют в попфолка.

Това става ясно от кратък пост в официалната страница на лейбъла на фурията Галин - "Алфа мюзик", който гласи "Коледа е време за чудеса!". Преди два месеца Галин обяви новината, но ето, че парчето вече е реалност.

В Инстаграма си пък Дебора е споделила снимки с певицата Лидия, която също е сред звездните момичета в отбора на Галин. От постовете в различните социални мрежи става ясно, че горещата премиера се очаква на 30 декември. Към момента е ясно, че Дебора ще изгрее в дует с попфолк изпълнителката Лидия. Феновете са на мнение, че Дебора ще е следващата голяма музикална звезда.

"Зверска сила момиче, чакаме песента!", "Искам да кажа само едно голямо браво на Галин. Респект, че подаде ръка на този талант. Дебора с нетърпение очаквам песента. Браво момиче само напред и нагоре" и "Мачкай, момиче!" са само част от коментарите под публикациите, обявяващи коледната изненада.  

Премиерата на очакваното парче след 5 дни ще е с видеоклип и се очаква да предизвика невиждан фурор, предаде Марица.

"Силата ти е светлина в мрака, прекрасно момиче… Освети ни!", пък е написала певицата Лидия и е публикувала снимки с Дебора.